Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/funerare/public_html/wp-content/plugins/export-plugins-and-templates/export-plugins-templates.php on line 157
Repatriere Decedati - Kirila Funerar - Află Toate Costurile
Un sprijin de nădejde în clipe de durere

Repatriere Decedați

Non Stop

0749 087 859

Alături de tine și familai ta

Asigurăm

Pretul Corect
Repatriere Decedati
Menținem prețuri accesibile și corecte, oferind cea mai înaltă calitate a serviciilor.
Documentația Legală
Certificat de Deces, Pașaport Mortuar
Obținem pentru dumneavoastră toate documentele legale necesare repatrierii.
Personal Calificat
Pregatit pentru orice situatie
Personalul nostru va fi alături de tine și familia ta în acest demers, fiind calificat și cu experiență îndelungată.

Repatriere decedati

în Siguranță

Asigurăm servicii de repatriere decedați din Uniunea Europeană (Franța, Italia, Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Austria, Ungaria, Anglia, etc.) în Romania. Asigurăm un transport sigur al decedatului, profesionalism, punctualitate , mașini omologate și o gamă variată de sicrie. Garantăm păstrarea în bune condiții a decedatului pe tot parcursul transportului,astfel încât puteți renunța la orice grijă de acest fel. Tot noi suntem cei care ne ocupăm pentru tine de tot procesul funerar, de la întocmirea actelor până la transportul la capelă. Păreri despre serviciilor noastre găsiți la secțiunea „Ce spun oamenii despre noi”

Experiența de peste 15 ani ne garantează că suntem capabili să ne descurcăm în orice situație,oricât de dificilă va fi ea, reușind să ne ducem la bun sfârșit sarcinile și să repatriem decedatul în orice localitate, pe orice rută.

Repatrierea decedatului între anumite țări se face doar respectând condițiile de transport și deținând toate actele necesare repatrierii. Noi îți stăm la dispoziție în tot acest demers, având experiența necesară încât totul să se realizeze în cel mai scurt timp și sicriul să ia drumul României cât mai repede după decesul persoanei.

Efectuăm servicii de repatriere decedati cu mașini funerare autorizate și omologate și în plus, dodate cu instalație frigorifică, pentru o mai bună păstrare a cadavrului. Șoferii nostri sunt persoane profesioniste iar mașinile sunt verificate la zi pentru a reduce la minim riscul unei defecțiuni tehnice.

Echipa noastră vă stă la dispoziție, la cerere, pentru întocmirea tuturor actelor necesare pentru repatriere decedati, indiferent de orașul unde se află decedatul. Aflați mai multe despre acest demers din secțiunea „Documente necesare”

Îmbalsămarea, îmbrăcatul, igienizarea vor fi realizate de noi. Personalul nostru dispune de tehnici moderne și cunoștințe ncesare de conservare a cadavrului. Asftel trupul poate sta fără a mirosi sau a se descompune chiar și pentru 10 zile. În cazul în care decesul s-a produs în urma unui accident rutier, putem cosmetiza leziunile vizuale ale decedatului.

Prețul final se calculează în funcție de numărul de servicii solicitat și este influențat de distanța care este de parcurs în cadrul repatrierii. Mai multe detalii în secțiunea „Cost Repatriere Decedați”

Pentru calculul costurilor și orice alte nelămuriri ne puteți contacta și telefonic la numărul afișat

repatriere decedati
transport funerar international
transport funerar

Află costurile repatrierii acum

Solicită Ofertă

Un sprijin de nădejde în clipe de durere